Emily is ijsprinses 2019 / 2020!

Emily is onze ijsprinses!

Dit jaar is de kleurwedstrijd, met meer dan 100 inzendingen, gewonnen door Emily de Bruin. Deze koninklijke hoogheid zal na het doorknippen van het lintje als eerste een rondje op het ijs schaatsen. Daarna is het tijd voor alle anderen om de baan goed in te schaatsen tijdens de eerste disco on ice avond.

Het winter paviljoen is geheel vernieuwd. Een complete nieuwe inrichting én een nieuwe menu kaart, waar ook aandacht is besteed aan een gezonde keus. Elke zaterdagavond tussen 17 en 19 uur is er een kids dinner deal, je krijgt dan korting op het kindermenu van de kaart en je kunt schaatsen.

Natuurlijk zal pinguïn Puky zich regelmatig laten zien op de ijsbaan samen met zijn 30 kleine pinguïns. Al met al hebben we dankzij alle sponsoren ook dit jaar weer de baan kunnen realiseren en gaan we de komende weken weer genieten van de winterse gezelligheid op en rond de ijsbaan.

Het aftellen is dus nu echt begonnen, met nog 9 dagen te gaan tot de opening start de opbouw a.s. zaterdag 23 november. Vrijdag 29 november om exact 19.00 uur zal de ijsbaan officieel worden geopend door de ijsprinses Emily. Komt u ook kijken?