Schaatsen op rubber

Fantastisch dat het weer gelukt is om de ijsbaan voor de 13e keer in onze historische binnenstad te realiseren. De gemiddelde leeftijd van een ijsbaan is slechts 5 jaar. Dan ontstaan er vaak problemen om de baan te realiseren. Besturen vallen uiteen, maar het grootste probleem is wel het behoud van de sponsoren.

Gelukkig is dit anders voor Harderwijk op IJs! Eén van de trouwe sponsoren die de ijsbaan al jaren heeft, is de Rabobank Randmeren. De bank staat midden in de samenleving en steekt verenigingen en stichtingen, die een maatschappelijke rol vervullen, graag een hart onder de riem.

Hierbij richten zij zich vooral op het bijdragen aan sportieve evenementen waar mensen samen komen en genieten, zoals op de ijsbaan! Dit jaar heeft Harderwijk op IJs mede dankzij het Rabobank Stimuleringsfonds nieuwe vloertegels kunnen aanschaffen, geproduceerd in Harderwijk door BTB Mouldings, die ook sponsor is van Harderwijk op IJs. Door deze nieuwe 100% gerecycelde vloertegels kunnen kinderen nog makkelijker en veiliger vanaf het ijs op hun schaatsen even naar binnen lopen. Om in het gezellige winterpaviljoen papa of mama gedag te zeggen, uit te rusten met wat lekkers of om even naar het toilet te gaan.

Op deze manier zijn er nog veel meer belangrijke trouwe sponsoren. Zij maken de ijsbaan linksom of rechtsom weer mede mogelijk, al 13 jaar! Chapeau!