Handen uit de mouwen

De laatste vrijdag van November gaat de ijsbaan open, dat betekent dat we in de dagen ervoor hard aan het werk zijn met de opbouw van de ijsbaan. We kunnen de ijsbaan plaatsen nadat de gemeente en de horeca rondom de Markt het plein hebben vrijgemaakt. Daarna beginnen we met alle matrialen brengen. Dan start de opbouw. We hebben veel ervaring opgedaan in de afgelopen jaren en elke keer streven we er naar om de baan weer iets sneller, makkelijker en met minder overlast te bouwen.

Helaas is overlast niet helemaal te voorkomen voor de ondernemers in de binnenstad en de bewoners van het centrum van onze stad. We informeren de omwonenden met een brief, waarin de details staan en ook een telefoonnummer indien er problemen worden ervaren. Mocht u het telefoonnummer niet (meer) hebben, stuur ons dan een bericht via het contactformulier, of stuur een berichtje via Messenger.

We willen in elk geval alle ondernemers en bewoners in de binnenstad heel erg bedanken voor hun begrip en geduld! We hopen dat als de baan er eenmaal ligt, u net zo zult genieten als wij!